За Земята Лого
  • Български
  • English
 
Новини
17.11.2013 / Актуално

11.11.2013 г. международен SPARE ден на енергийната ефективност в професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров“-Сливен

В професионалното обучение на учениците от гимназията се разглеждат въпросите свързани с енергийната ефективност при проектирането и изграждането на сгради.Учениците и преподавателите от гимназията са активни участници в SPARE мрежaта,както и в традиционното отбелязване на международния SPARE ден на енергийната ефективност.
Тази година най-активно участие взеха учениците от 9 А клас, специалност Строителство и архитектура.Те имаха желание да направят и представят пред своите съученици табла и презентации. Особено атрактивно бе направено едното табло – чрез „хитро“  приспособление – прикрепено малко картонче отзад на таблото, изобразената в центъра крушка можеше да бъде светеща или не. С особена прецизност и вдъхновение бяха направени и презентациите. Имаше и емоция при самото им представяне пред учениците на гимназията.
 Чрез подходящи клипове на водещи строителни фирми бяха представени и новостите при проектирането и изграждането на пасивни къщи .
Всички прояви бяха вдъхновени и ръководени от преподавателите Анета Койчева–Иванова и Искра Косева.


Файлове:
dneshnoto_utre_11_11.pptx2.4 M
Norway GrantsInnovation NorwayС финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България
© 2024 sparebulgaria.com