За Земята Лого
  • Български
  • English
 
Новини
16.03.2014 / Актуално

Екологичното строителство-глътка въздух за живота на Земята

На 12 .02.2014 г. в СПГСГ ”Арх.Г.Козаров”- Сливен се проведе поредното предаване „Днешното утре”. Темата беше „Екологичното строителство-глътка въздух за живота на Земята”.

По този повод  г-жа Анета Койчева  и ръководството на училището поканиха експертите по екостроителство  от За Земята да се включат  с презентации по темата.

Бяхме впечатлени от активността и познанията на учениците от 9 а клас,както и от демонстрираното уважение към труда им от цялото училищно ръководство и от представител на РИО.
Възпитаниците на професионалната гимназия са запознати с най-новите тенденции в щадящите природата техники на екологичното строителство

9 а клас демонстрира една от любимите в SPARE  мрежата игра-за ресурсите на Земята

Благодарение на преподавателите Анета Койчева-Иванова,Искра Косева,инж.Мария Георгиева, сливенската гимназия СПГСГ ”Арх.Г.Козаров” вече няколко години е сред най-активните училища в мрежата.Те възпитават в младите хора правилно отношение към природните ресурси и увереност у тях ,че подобряването на качеството на живота зависи от всеки от нас .Не е свързано със замърсяване и унищожаване на природата.


Norway GrantsInnovation NorwayС финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България
© 2024 sparebulgaria.com