За Земята Лого
  • Български
  • English
 
Новини
18.05.2012 / Актуално

Първа награда на международния SPARE конкурс!

Резултати от международния конкурс "Енергия и нашата жизнена среда"на SPARE мрежата за 2011-2012 учебна година-

Вече трета година подред имаме впечатляващо участие на международния конкурс. Това е сигурен показател, че сме събрали качествени преподаватели и амбициозни, мотивирани ученици покрай тях! Всяка година за нас и националното ни жури е все по-трудно да изберем само 5 проекта от многото отлични разработки, които получаваме. Много се радваме, че и международното жури оценява високо предложените от нас проекти!

Тази година международното жури е присъдило първа награда в конкурса за преподаватели на Нина Чернева и Галина Стайкова, преподаватели в Професионална гимназия по селско стопанство и хранителни технологии - гр. Шумен.

Името на проекта е "Да живеем по-добре с по-малко!".

В номинация 3 -за ученици (информиране на обществото) поощрителна награда е присъдена на Минчо Габеров и Стефан Борисов, ученици от ЧПГ "Американски колеж Аркус", с ръководител Маргарита Генева.

Проектът им е клип с име: "Вечността идва от...".

Скоро всички проекти от националния ни конкурс ще бъдат качени на сайта ни, за да бъдат достъпни за всички.


Norway GrantsInnovation NorwayС финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежката програма за сътрудничество за икономически растеж и устойчиво развитие в България
© 2024 sparebulgaria.com